Jezelf terugvinden met hulp van Be Your Balance

Ben je op zoek naar jouw schaduwzijde en wilt je graag jezelf terugvinden? Voor ondersteuning om jezelf terug te vinden kunt u terecht bij Be Your Balance. Bij Be Your Balance kunt u door middel van verschillende manieren jezelf terugvinden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een reis door jezelf te maken. 

Hulp van Be Your Balance

Naast een reis door jezelf zijn er nog een aantal mogelijkheden om jezelf terug te vinden. Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om op een stilte weekend te gaan. Tijdens dit stilte weekend heb je per dag een gesprek met een coach van een uur. Daarnaast kan je ook kiezen voor een stilte dag. Bij Be Your Balance is het ook mogelijk om deel te nemen aan groepssessies waarbij bewustzijn en groei centraal staan. Het is ook mogelijk om dit individueel te doen.

Meer weten?

Ben je benieuwd en zou je graag meer te weten komen over Be Your Balance en de mogelijkheden voor zelfontwikkeling? Bezoek dan gauw een keer de website. Klik hier om naar de website te gaan. Op de website vind je een overzicht van alle mogelijkheden en kan je op je gemak bekijken wat zij voor jou zouden kunnen betekenen. Als je nog vragen hebt kan je altijd contact opnemen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.