Is uw rolluik defect? Laat uw rolluik maken

Goed werkende rolluiken voor uw ramen of poorten levert en aantal voordelen op. Een elektrisch rolluik zorgt ervoor dat het voor inbrekers lastiger wordt om uw woning binnen te komen. Naast het stukje veiligheid zorgt een rolluik er ook voor dat de zon buiten wordt gehouden, waardoor tijdens warme zomerdagen de warmte buiten het huis blijft. Naast het buiten houden van de warmte kan een rolluik in de winter ervoor zorgen dat de warmte juist in huis blijft. Als een rolluik niet goed meer werkt, klemt of beschadigd is, kan dat ervoor zorgen dat u niet meer kan profiteren van de voordelen. Gelukkig hoeft het tegenwoordig geen grote som geld meer te kosten om een defect rolluik te maken. Er zijn een aantal kosten waarbij u rekening moet houden tijdens een herstelling.

De herstelling kosten

Het is op voorhand lastig in te schatten wat de totale kosten zullen zijn om uw rolluik te maken. Dit heeft met verschillende factoren te maken. Op afstand is het niet te bepalen of het met een afstelling te maken heeft of dat er onderdelen kapot zijn en vervangen moeten worden om uw luik weer goed te laten functioneren. Daarnaast zit er ook nog verschillen in prijzen que rolluik merken. Hieronder vindt u een overzicht met kosten waarbij u rekening moet houden tijdens een herstelling.

  • Verplaatsingskosten: Om op de gewenste plaats van bestemming te komen, moeten techniekers met een servicebus de weg op.
  • Uurloon technieker: Herstel firma’s rekenen voor de werkzaamheden van techniekers een standaard uurloon. Dit kan per firma verschillen
  • Materiaalkosten: Indien er onderdelen defect zijn, moeten deze vervangen worden. De kosten voor de nieuwe onderdelen zullen hiervoor in rekening worden gebracht.

Erkende rolluik herstelling firma’s

Is uw rolluik kapot en moet u een ervaren technieker inschakelen om het defect te herstellen is het belangrijk dat u dit laat uitvoeren door een vakman. Tijdens u zoektocht kunt u met een aantal factoren rekening houden. Zo is het belangrijk of het bedrijf alle merken en typen rolluiken kan maken, dat ze telefonisch goed bereikbaar zijn en dat de klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Een van de rolluik reparatie bedrijven die hieraan voldoet is ROMASS. Zij zijn al ruim 20 jaar vakspecialist in het repareren van alle merken en typen rolluiken. De monteurs zijn gepositioneerd in heel Nederland waardoor er altijd een specialist in de buurt is.

Meer informatie over de rolluik service van ROMASS kunt u terug vinden op hun website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.