iPhone 6 kopen bij Castle Telecom

Na een periode vol teasers, lanceerde Apple niet al te lang geleden eindelijk haar nieuwste model: de iPhone 6. Deze is in Nederland verkrijgbaar in telecomshops, maar je kunt ook gemakkelijk vanuit je luie stoel dit toestel bestellen. Weet dus waar je deze iPhone 6 kopen kunt!

Wat is Castle Telecom?

Bij Castle Telecom zijn de nieuwste toestellen verkrijgbaar, ook de iPhone 6. Hier is het mogelijk om abonnementen af te sluiten bij diverse providers. Via de webshop kunt u ook diverse accessoires kopen voor uw smartphone, zodat u deze altijd kunt opladen of beschermen. 

Geen iPhone maar een Sony?

Ben je wel op zoek naar een nieuw toestel, maar wil je niet voor een iPhone 6 gaan? Kies dan voor één van de andere merken die Castle Telecom aanbiedt. Kies bijvoorbeeld voor een Sony Xperia. De Xperia is net als de iPhone een mooi toestel, welke voorzien is van de nieuwste functies en mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie en smartphones.
Waar je ook voor wil gaan, Castle Telecom adviseert je over het toestel, het abonnement en wat het best bij jou past. Ga vandaag nog naar de website voor meer informatie over onder meer het iPhone 6 of het Sony Xperia abonnement!

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.