Inventariseer de risico’s binnen uw bedrijf

Dat u financieel gezien een goedlopend bedrijf heeft is natuurlijk heel fijn, maar de veiligheid van uw medewerkers is minstends zo belangrijk. Veel ondernemers vergeten de nodige maatregelen te nemen, waardoor ze pas ingrijpen als het eigenlijk al te laat is. Wilt u eventuele ongelukken voor zijn, laat dan uw risico’s inventariseren door middel van een risico inventarisatie en evaluatie door HMPA.

Risico inventarisatie en evaluatie

Bij HMPA kunt u een Risico inventarisatie en evaluatie laten opstellen voor uw bedrijf. Hierbij worden alle richtlijnen en wetgevingen meegenomen. Op deze manier worden alle mogelijke risico’s in kaart gebracht. U kunt bijvoorbeeld denken aan de risico’s van arbeidsmiddelen of bepaalde machines. HMPA rapporteert dan de gevarengrootte en de ernst van de verwoning als er iets gebeurt. Hierna wordt er een risicoscore toegekend. Daarna worden de geëiste beveiligingsmaatregelen gerapporteerd. Als u hier niet aan voldoet kan HMPA u adviseren om deze maatregelen te verbeteren.

Meer informatie over de RIE door HMPA?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden door HMPA? U kunt via de website eenvoudig meer informatie aanvragen. Uiteraard kunt u gewoon contact opnemen met een van de medewerkers. Als u wilt kunt u zelfs een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.