Installatiebedrijf Enschede nodig voor bij u thuis

Met de nieuwe installatiebedrijf Enschede ontwikkeling en productie van zelfklevende kabel drager van de ” Pompel ” werd speciaal bedacht voor alle elektriciens en drywallers . De Pompel op bouwplaatsen is een hoop werk , omdat elektrische leidingen zijn te vinden in droge muren onmiddellijk zonder tijdrovende zoekacties . Door installatiebedrijf Enschede het projecteren van centrale as , die wordt geduwd door de isolatie en door de tweede planking, het is niet meer zoeken boren . Aldus overtollige isolatiemateriaal mag niet worden verwijderd en de gipsplaten niet meer beschadigd .

Sinds de Pompel men geleidinghuls geslepen , ook installatiebedrijf Enschede een snelle frezen van hollewanddozen is gegarandeerd . Is evenmin opnieuw meten vereist voor de montageplaats van de elektrische aansluitingen . Ook de locaties voor het boren inbouwdozen door de uitstekende centrale ruggengraat al gecentreerd . Bij doses combinaties slechts een Pompel is gelijmd . Alle andere holle wand dozen worden geboord met behulp van de boormal van Primo installatiebedrijf Enschede www.primo – gmbh.com .

De voordelen van Pömpels :
1 ) lijnen in een gesloten spouwmuren kan direct worden gevonden
2 ) De taak van het instellen van de blikjes zijn al gecentreerd
3 ) Redundante isolatiematerialen installatiebedrijf Enschede mogen niet worden verwijderd
4 ) Holle wanden , C-profielen en isolatiematerialen worden niet meer beschadigd door de exploratie van minerale
5 ) werken en kosten besparen
6 ) De kabel drager kan ook worden gebruikt als een verzameling houder in verlaagde plafonds
Bron: geen externe Copyright

Het bedrijf Primo GmbH is een familiebedrijf dat is ontstaan ​​uit de praktijk van een elektrisch apparaat nog werkt . In de laatste 20 jaar , heeft Primo gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden die kunnen besparen door hun economische factoren aanzienlijk op arbeidskosten en producten. De nieuwe ideeën hier ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en hebben in 2007 voor een uitstekende installatiebedrijf Enschede innovatieve prestatie voor de ambachtelijke geweest met de Federale Award en de Bavarian State Award “

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.