Infrarood is gezond voor iedereen in uw huis

In deze studie werden 17 patiënten over een periode van 4 weken met een infrarood sauna voor bij u thuis behandeld. De resultaten toonden aan dat een aantal parameters verbeterd. Het toonde een statistisch significante verbetering in pijn, vermoeidheid, een afgenomen bij de patiënten en de stijfheid van de gewrichten gekalmeerd. De auteurs concluderen uit hun waarnemingen die de therapie met een infrarood sauna, een statistisch significante Kurzzeiteffekt therapie. Een lange-termijn effect, het kan vaak een herhaling van de Saunatherapien. Ook hier zijn de auteurs waren in staat de veiligheid en de goede tolerantie van deze therapie te bevestigen.

In dit werk hebben we gingen de onderzoekers daarom de effecten van systemische therapie bij patiënten met chronische pijn te beoordelen. Deze werden 24 patiënten (groep A) met chronische pijn via multidisciplinaire behandeling met cognitieve gedragstherapie, met inbegrip van een Revalidatie-en bewegingsoefeningen. Groep B met 22 patiënten ontvangen, net als een multidisciplinaire behandeling en een herhaalde therapie door middel van een infrarood sauna. De duur van de behandeling is 4 weken.

De pijn, Depressie en Unzufriedenheitsskala verbeterde in beide groepen significant na het einde van de periode van de studie. Het toonde een iets sterkere verbetering in de groep B.. 2 jaar na de behandeling werden 17 patiënten in groep B (77 procent) weer om het werk te hervatten, in vergelijking met 12 patiënten van groep A (50 procent).

Daarom sloot de auteurs dat een combinatie van een multi-disciplinaire behandeling en therapie is een optimale combinatie in de behandeling van chronische pijn voorwaarden.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.