Hygiënische toetsenborden aanschaffen bij Centenna

Als u in een ziekenhuis of tandartsenpraktijk (heeft) gewerkt, weet u hoe belangrijk een goede hygiëne is.  Bacteriën zijn overal, en kunnen eenvoudig overgedragen worden op een patiënt. Uiteindelijk kan dit tot infecties leiden. Wist u dat maarliefst 70% van de bacteriën wordt overgedragen via onze handen? Als u veel gebruik maakt van een computer tijdens uw werk, kunt u zich dus wel inbeelden hoeveel bacteriën daar op moeten zitten. Gelukkig biedt Centenna hygiënische toetsenborden aan, zodat u veilig aan het werk kunt.

Infectiepreventie van Man & Machine

Man & Machine zorgt voor infectiepreventie op uw computerwerkplek. Zij werken volgens de Werkgroep Infectie Preventie richtlijnen, zodat u zeker bent van een hygiënische werkplek. Zo zijn de speciale toetsenborden en muizen zelfs geschikt voor de OK, intensive care & de spatzone bij de tandartspraktijk. Wilt u wel graag een hygiënisch toetsenbord, maar hoeft het niet desinfecteerbaar te zijn? Kies dan voor een afwasbaar toetsenbord, dat eenvoudig kan worden afgenomen.

Vraag informatie aan via de website

Bent u geïnteresseerd in te hygiënische toetsenborden van Centenna? Vraag dan meer informatie aan via de website. Heeft u een specifieke vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.