Hovenier Rucphen, Roosendaal en Etten-Leur werkt milieuvriendelijk

Tijdens de jaarlijkse tuinideebeurs presenteerden de erkende hoveniers uit Rucphen, Roosendaal, Etten-Leur en omstreken zich. Opvallend was de nauwkeurigheid waarmee gewerkt werd en de milieuvriendelijke oplossingen die uitgevonden zijn door Hereijgers Eco Tuinen. Naast dat een ecologisch vriendelijke tuin goed inspeelt op de duurzaamheids-trend biedt het ook uitkomst voor het milieu. Daardoor wordt een win-win situatie gecreëerd.

De levende tuin voor velen een droom waar de hovenier uit de regio Rucphen gehoor aan geeft
Aan een tuin wordt de laatste jaren steeds meer tijd besteedt. Dé hovenier uit Zundert legt droomtuinen aan in de omgeving van Etten-Leur en Rucphen, maar hij is ook actief als hovenier  in Roosendaal. De levende tuin is een begrip waar velen van dromen. In zo een tuin is veel bruikbaar om te eten en biedt onderdak aan een legio aan dieren en insecten. Het is mogelijk een boom te plaatsen die vlinders aantrekt en voldoende bloemen met nectar voor bijen.

Milieuvriendelijke tuin
Het onderhoudt van een milieuvriendelijke tuin wordt vaak aanbesteedt aan bijvoorbeeld een hovenier die in Etten-Leur op een ecologische manier te werk gaat  Er wordt gewerkt met innovatieve oplossingen die de natuur geen schade toebrengen. Een voorbeeld hiervan is het vermijden van chemische middelen door de hovenier die werkzaam is in de omgeving van Etten-Leur, Roosendaal en Rucphen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.