Hoe breng je je auto naar de autosloperij Den Haag?

Dit kun je je natuurlijk afvragen, zodra je in een positie belandt waarin je auto niet meer reageert op het sleuteltje in het contact. Je kunt moeilijk de auto zelf naar de autosloperij Den Haag gaan duwen. Dit werkt over het algemeen niet zo heel erg goed. Bovendien creëer je dan situaties in het verkeer die je liever wilt vermijden.
Gelukkig is dit ook niet nodig. Je hoeft zelf  namelijk niet eens je auto naar de autosloperij toe te brengen. Je kunt hiervoor gemakkelijk een afspraak maken en dan komen ze de auto zelf bij je ophalen, ongeacht waar je woont. Dit maakt het voor jou wel zo gemakkelijk. Je ontvangt gelijk het geldbedrag wat wordt afgesproken. Daarna word de auto naar de autosloperij gesleept, waar zij er verder zorg voor zullen dragen. Jij bent wettelijk niet meer verantwoordelijk voor de auto. Ook dit word door de autosloperij geregeld. Je hoeft je zo dus geen zorgen te maken over hoe de auto bij de autosloperij komt of wat er verder mee moet gebeuren.

Eenmaal je auto op de sloperij is, kan er begonnen worden met het demontage proces. Eerst worden de vloeistoffen uit de auto gehaald. Dit zijn vaak stoffen als koelvloeistof, brandstof en remvloeistof. Dan kan men er voor kiezen om de onderdelen uit de auto te halen. Dit doen niet alle sloperijen, want sommige sloperijen laten deze onderdelen zitten en pas als er een geïnteresseerde komt halen ze de onderdelen uit de auto. Dit scheelt werk, maar het is ook niet onverstandig om de onderdelen direct op te slaan in het magazijn.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.