Hippe Woonaccessoires kopen!

Een nieuwe seizoen, nieuwe mode en nieuwe trends! Jeuken jouw handen ook om je interieur om te gooien? Nou je bent niet de enige! Maar niet iedereen heeft een toereikend budget om allerlei nieuwe spullen te kopen. Maar er is al een zoektocht voor je gedaan. Wij speurden het internet af naar de allerleukste woonaccessoires!

De trends voor aankomend seizoen

Zo stuitten we op het merk House Doctor die onder andere mooie kussens en kleden aan biedt. De kleden voor aankomend najaar hebben vaak een ‘kelim-achtige’ look. Het geeft je interieur een wereldse touch, je vriendinnen vragen of je dat kleedje toevallig meenam uit je bezoek aan Marrakech! Maar deze kan je natuurlijk gewoon online kopen. Net als veel andere accessoires!

Metaal- en koperlooks

Woonmagazines draaien er niet om heen. Een van de belangrijkste trends is de koperkleur. Dit kan in combinatie met lichtroze, babyblauw of juist wat harder met zwart en wit. Koper kan je gebruiken in accessoires zoals kandelaars, vazen, waxinelichtjes of manden. Maar natuurlijk ook in een mooie lamp of iets geheel anders.

Ook zin om te gaan shoppen?

Maak eens kennis met het merk House Doctor en laat je inspireren door al het moois. Geef je interieur een nieuwe touch!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Mode en Kleding. Bookmark de permalink.