Heren accessoires zijn er in allerlei soorten

Als man zijnde heb je de laatste jaren steeds meer keuzen uit accessoires om te dragen. Veel accessoires zijn heel divers te gebruiken, maar er zijn ook accessoires die alleen gedragen kunnen worden naar formele of informele bijeenkomsten. Accessoires zijn meestal een mooie toevoeging aan een outfit, met de juiste accessoires kun je jezelf erg goed onderscheiden van de massa. Als je wilt opvallen zijn grote en opvallende accessoires erg goed, maar wanneer je juist niet wilt opvallen kun je kiezen voor wat bescheiden accessoires. Het fijne van accessoires dragen is dat je prima jezelf kan presenteren. Je kunt de accessoires dragen die het beste bij je passen, bijvoorbeeld ingetogen accessoires wanneer je zelf graag op de achtergrond blijft. Maar het kan ook zijn dat felle accessoires beter bij je passen, bijvoorbeeld wanneer je graag de aandacht opeist.

De pochet is een stukje doek, meestal gemaakt van zijde, en wordt in de borstzak van een colbert gestoken. de juiste manier van vouwen is erg belangrijk voordat de pochet in de borstzak gestoken wordt. Er zijn verschillende soorten vouwen die je met een pochet kunt maken. Ga je naar een formeel feest zoals een gala, dan kun je het beste kiezen voor een strakke en platte vouw. De wat lossere vouwen zijn prima geschikt voor niet zo formele gelegenheden. En voor de vrije tijd kun je de pochet lekker nonchalant in de borstzak steken. Traditioneel wordt de pochet gedragen in de kleur van het overhemd. Tegenwoordig wordt de pochet qua kleur steeds vaker gecombineerd met de stropdas. Dit is meer geschikt voor de vrije tijd aangezien daar geen strenge regels gelden aan het gebruik van accessoires. Wanneer je naar een erg formele gelegenheid gaat, zoals een gala, is het verstandig om te oorspronkelijke regels op te volgen.

Manchetknopen worden steeds meer en meer gedragen. Omdat manchetknopen tientallen jaren geleden erg veel gedragen werden, vinden veel mensen deze stijlvolle accessoires iets klassieks. Maar dat is aan het veranderen, je ziet ook steeds meer de jongere generatie met manchetknopen. De oorzaak hiervan is het feit dat manchetknopen tegenwoordig in allerlei soorten en maten te krijgen zijn. Naast de klassieke goud- en zilverkleurige knopen heb je tegenwoordig ook grappige design en bijvoorbeeld logo’s van automerken. Denk bijvoorbeeld aan voetballen, lampjes of legoblokjes en dat in allerlei verschillende kleuren. Dit maakt de knopen ook geschikt voor informele bijeenkomsten en feestjes. Natuurlijk kun je ook de standaard knopen met de klassieke look nog steeds in de winkel krijgen. Gouden en zilveren knopen zijn er ook in allerlei soorten, vormen en maten.

Hier vind je heel veel verschillende soorten accessoires die je tijdens elke soort gelegenheid kunt gebruiken. Of je nu heel zakelijk naar een gala gaat of lekker luchtig gaat lunchen, bij deze webshop vind je altijd wel wat.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.