Herbalife officiële voedingssponsor van 6 heren-hockeyprofessionals

Herbalife fuels champions!

Met trots kondigen wij aan dat Herbalife de officiële voedingssponsor is van 6 heren-hockeyprofessionals.  Deze absolute toppers worden de komende 6 maanden volledig ondersteund op voedingsgebied. Ze krijgen professionele begeleiding en hebben het volledige productgamma tot hun beschikking.

De 6 toppers zijn:
– Robert van der Horst
– Mink van der Weerden
– Billy Bakker
– Bob de Voogd
– Sander Baart
– Jelle Galema

Fuels Champions hockey

Waarom de komende 6 maanden?
In mei start het Wereldkampioenschappen hockey in den Haag. Er wordt om de 4 jaar gestreden om deze prestigieuze titel. Het is dus voor elke hockeyer slechts enkele keren in zijn / haar carrière mogelijk om deze titel te grijpen.

Dit jaar vindt dit prestigieuze evenement plaat in den Haag. Om de kans voor eigen publiek te pakken, willen de spelers  alles op alles zetten om de titel te veroveren. Voeding is hierin uiteraard erg belangrijk en met de ondersteuning van Herbalife hebben ze dit dik voor elkaar.

De komende 6 maanden
In de komende 6 maanden gaan wij deze heren volgen met de camera. Uiteindelijk wordt er een video gemaakt die uiteraard voor jullie beschikbaar wordt gemaakt. Daarnaast komen er in de komende maanden verschillende promotionele items beschikbaar en zullen de heren aanwezig zijn op enkele events.

Facebook
De aankondiging is zojuist op Facebook gezet. Dit kunt u gemakkelijk delen met uw eigen vrienden.

In de komende weken zullen wij met nog meer interessante informatie komen! To be continued!

hockey met product

Dit bericht is geplaatst in Sport en Spel met de tags , . Bookmark de permalink.