Heineken bier aanbiedingen

Bieraanbiedingen zijn er van alle merken, maar soms ben je op zoek naar een bepaald merk. In dit geval Heineken! Zo zoek ik een krat Heineken In de aanbieding, en deze vond ik op bier In de aanbieding. Zo kon ik voor € 12 Bij de Albert Heijn een krat Heineken kopen. De Albert Heijn is voor mij op loopafstand dus de keuze om on bij Albert Heijn de krat te halen was snel gemaakt. 

Ben je ook op zoek naar die aanbiedingen van bier, dan kan je per merk zoeken op de website bier in aanbieding. Daar staan alle bieraanbiedingen van supermarkten, groothandel en slijterijen. Onderverdeeld een categorieën zoals kratten, blikjes, flesjes en fusten bier. Zo heb ik simpel de beste bier aanbieding gevonden in mijn geval. Dus echt een aanrader voor elke bierliefhebber. Bekijk hier de bier aanbiedingen. En hier de bier aanbiedingen van Heineken.

Er was naast Heineken ook een Heineken Silver aanbieding. Iets duurder, maar het proberen waard. De Heineken aanbieding kwam je een groene krat en ik moest nog € 3,90 betalen voor het statiegeld. Zo was ik bijna € 16 kwijt voor deze boodschappen. Ook handig is het zien van de prijs per liter, om verschillende verpakkingen te vergelijken. Bijvoorbeeld een krat bier met blikjes bier. Ik dacht dat kratten altijd het goedkoopste waren, maar blikjes waren ook goedkoop. Doe er je voordeel mee. 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.