Heerlijke Parfum Dames, Heerlijke Parfum!

Wat maakt nu een Parfum voor Dames zo heerlijk?

Ten eerste wil je een geurtje die jij zelf graag ruikt, lijkt me evident. Of dit nu een chypregeur, een bloemengeur, citrusgeur of eender welke geur is. Jij beslist!

Ten tweede wil je een parfum dames die niet na 10 seconden is weggeëbd, bij manier van spreken. Je wil dus urenlang kunnen genieten van dit heerlijke luchtje, je wil….KWALITEIT!

Ik geef jou de keuze

Als uw persoonlijke parfum consulent geef ik u dit alles. Eén of meerdere geuren selecteren die bij u passen en die u urenlang ruikplezier schenken. Het leuke is dat je nergens naartoe hoeft. We maken de selectie terwijl u in de stoel, op de bank zit  of in uw hangmat ligt! Zo simpel is dat!

MAAR er is meer!

Deze heerlijke parfum dames, die ik u aanbied verkrijgt u aan prijzen die wel 70 procent goedkoper zijn dan de geuren die u in de parfumeriezaak vindt! Dus u bespaart ook nog eens honderden euro’s, die u toch beter kunt spenderen aan dat leuke uitstapje of die reis, niet?

Jamaar, is dit nep??

Helemaal niet. De prijzen zijn zo ontzettend goedkoop omdat er geen winkels worden betaald, wij werken met parfum consulenten. Voor ons geen reclame’s op TV die miljarden kosten en die de klant toch betaalt. We werken met een ongeëvenaard distributiekanaal en zijn reeds actief in meer dan 50 landen! Voor ons géén dure flesjes, géén dure verpakking die je toch alleen maar wegsmijt achteraf! U hebt helemaal niks te verliezen, dat is een belofte!

Ontdek vandaag, zoals zovele mensen, dat kwaliteit helemaal niet duur hoeft te zijn ! Meer info?

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags . Bookmark de permalink.