Heeft u Slimpie al geprobeerd?

Heeft u Slimpie al geprobeerd?

Uit onderzoek is gebleken dat in 2012 40% van alle Nederlanders last hadden van overgewicht. Bij een kwart van die groep ging het om zeer ernstig overgewicht oftewel obesitas. Het onderzoek is gedaan door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
40% is natuurlijk enorm veel en reden voor zorgen. In de jaren 80 was nog maar een kwart van de mensen te waar. Er zit dus een stijgende lijn in het aantal Nederlanders met overgewicht.

Ongezond

Obesitas is verantwoordelijk voor veel fysieke mankementen. Van licht aandoening tot simpelweg dodelijk. Zo lopen mensen met overgewicht meer kans op diabetes, een hoge bloeddruk, slijtage aan de gewrichten en hart- en vaatziekten. Overgewicht is niet alleen nadelig voor het fysieke gestel. Het is ook vaan aanleiding voor depressiviteit.

Goede ouders

Uit talloze onderzoeken blijkt waar in de meeste gevallen de oorzaak ligt van overgewicht. En het zal u niet verbazen, maar dat is in de jeugd. De invloed die ouders hebben op het eetpatroon van de kinderen is gigantisch. De oplossing ligt daarom ook bij de ouders.

Slimpie, bewust met suiker en calorieën

Slimpie heeft een uitgebreid assortiment aan producten die passen bij mensen die bewust weinig of geen suiker binnen willen krijgen. Maar Slimpie doet dit met behoud van de heerlijk smaak!
Er wordt bij de producten van Slimpie namelijk gebruik gemaakt van zoetstoffen. Deze zoetstoffen zijn onder te verdelen in intensieve en extensieve zoetstoffen.

De siropen, waterijsjes en drinks van Slimpie worden gezoet met intensieve zoetstoffen. Deze zoetstoffen bevatten geen calorieën en ook geen koolhydraten.

Slimpie heeft ook producten die gezoet worden met extensieve zoetstoffen zoals de snoepjes. Deze bevatten wel koolhydraten maar deze worden niet of nauwelijks opgenomen door het lichaam.

Voor de bewuste ouder is het zo wel erg makkelijk geworden om in de supermarkt de slechte vakken te vermijden. Loop rechtstreeks naar de producten van Slimpie en geef uw kind de goede start die het verdient!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.