Guess sieraden

Guess sieraden staan voor ‘young, sexy & wild’. Deze term schept een verwachting en dat maakt het merk Guess meer dan waar. De sieradenlijn van Guess kent een uitgesproken karakter. De ringen, armbanden, kettingen en hangers, verkrijgbaar in zilver, goud en rosé gouden kleur zijn veelal opzichtig gezet met zirkonia’s. Door deze uitgesproken ‘look’ worden Guess sieraden over het algemeen gedragen door jonge dames die de term ‘young, sexy & wild, met enthousiasme onderstrepen.

Guess sieraden betaalbaar

De sieraden van Guess zijn betaalbaar en zijn verkrijgbaar een prijsrange van vijfendertig tot zo’n honderd euro. En daarmee wordt een prima prijs-kwaliteit verhouding gerealiseerd. Want alle sieraden zijn vervaardig van kwaliteitsmaterialen, zoals edelstaal. Eventueel plated met zilver, 14 karaats goud of 14 karaats rosé goud. Door het uitgesproken karakter en het mooie prijspeil van Guess sieraden, kan geen enkel sieraden merk zich met Guess vergelijken. En dat vertaald zich naar een trouwe klantenkring

Guess sieraden meer en meer online gekocht

Net als met andere sieradenmerken zien we dat de sieraden van Guess meer en meer online gekocht worden. Guess kiest ervoor om de sieraden alleen via officieel geautoriseerde webshops online te laten verkopen, waardoor de consument er zeker van is dat ook de gewenste service verleent wordt op de sieraden van Guess. Onder de geautoriseerde online shops behoort ook SieradenStyle.nl. Wil je jouw Guess sieraad online kopen? Doe dat dan gerust bij deze door Guess erkende online winkel!

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig. Bookmark de permalink.