Gelukkig! De slotenmaker

Deze Blog gaat over een ontzettende domme fout maar toch. Mijn vriend en ik hadden een heerlijke vakantie geboekt naar de Kanarische Weilanden. Ten minste dat zegt mijn vriend altijd. Het was echt een super vakantie, heerlijk relax en lekker uitrusten. Daar was ik ook aan toe aangezien we net zijn verhuisd. Samenwonen voor het eerst samen zonder het “gezeur”van onze ouders.

Onze spullen waren allemaal gepakt en stonden te wachten in de gang totdat we weggingen. Alleen nog even de paspoorten en creditcard uit de kluis halen. Daar begon het probleem, even de paspoorten pakken. De sleutel van de kluis was kwijt, en echt nergens maar dan ook nergens te vinden.

Zonder paspoorten konden we nooit op vakantie. Wat moesten we nu toch doen, uiteindelijk kwam mijn vriend met het geweldige idee om een slotenmaker te bellen. De slotenmaker stond binnen elke minuten voor de deur en wist vakkundig zonder al te veel schade de kluis te openen. Snel onze paspoorten eruit en met een rotgang op vakantie.

Wij willen de slotenmaker van Kuiper slotenmakers bedanken dat hij onze vakantie heeft gered. Want zonder hem waren we echt in de problemen gekomen. Nogmaals een dikke pluim. En nooit meer sleutels kwijtraken.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.