Gebouwbeheersysteem zorgt voor besparing.

Een gebouwenbeheersysteem is een systeem wat bijhoud wat de thermostaat meet in een gebouw of meerdere gebouwen. De draadloze thermostaat word geplaatst in het gebouw, of de gebouwen die jij tot je beschikking hebt wereldwijd. KTC Nederland levert bijvoorbeeld aan fabrikanten of groothandels die verkopen aan de woningbouw.

Door zo’n thermostaat word er heel wat geld bespaard. Ook is dit goed voor het milieu. Er word niet alleen geld bespaard voor jou maar zeker ook voor je klanten. Dit is een prettige situatie voor beide partijen.

Door middel van monitoren kun je in de gaten houden wat er in verschillende gebouwen gebeurd. Zo weet je precies wanneer er teveel of veel verbruikt word. Zo kun je er aan werken om het ook te verminderen, door bepaalde apparaten niet tegelijk aan te zetten of een apparaat minder te gaan gebruiken.

Doordat je het verbruik goed bij kunt houden bespaar je heel wat euro’s in het jaar. Zeker als je beschikt over meerdere gebouwen. Je kunt het gemakkelijk bijhouden en uitdraaien indien nodig. Het bijhouden is gemakkelijk en overzichtelijk.

Ben je geinteresseerd in het gebruiken van  gebouwenbeheersysteem? Download dan nu de brochure voor meer informatie of neem contact op met KTC Nederland.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.