Gamehelden

Elke man heeft wel zijn filmheld, is het niet Rambo dan misschien Tom Cruise. Helemaal niet raar want elke filmheld heeft mooie dames, kan alles en is vaak nog beren sterk. Toch doet een geheel nieuw fenomeen zich aan gamehelden.

Sinds de komst van computerspelletjes, nintendo, gameboys en de playstation spelen de de kinderen van nu Mario en Zelda op school. Gamehelden worden filmhelden en ook andersom. Er worden films gemaakt over gamehelden en games over filmhelden. En wat hoort daar bij? Ja inderdaad merchandise. Tegenwoordig is bijna alles te krijgen van dekbedovertrekken tot aan sokken.

The Freak is een bedrijf gespecialiseerd in merchandise artikelen. Deze jongens hebben een website waar je echt heel veel spulletjes van je film en gamehelden kunt bestellen. Maar wat je er ook kunt bestellen zijn producten van bekende merken als Coca Cola of Jack Daniels.  Je kan het zo gek niet bedenken of het is er van riemen tot aan borrelglaasjes. Het is een webshop. Een goede webshop moet ik zeggen

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.