Fotograaf Apeldoorn schiet de mooiste plaatjes

Een fotograaf uit Apeldoorn heeft afgelopen donderdag een bijzondere prijs in ontvangst mogen nemen en een die onder fotografen zeer erkend is. De fotograaf uit Apeldoorn had namelijk een schitterende natuurfoto gemaakt van een buizerd en won hiermee de grootste natuurfotowedstrijd van ons land. Een absolute prestatie voor de fotograaf uit Apeldoorn, die normaalgesproken foto’s maakt als hobby naast zijn gewone werk.

De fotograaf uit Apeldoorn had de beste natuurfoto uit een selectie van meer dan 200 ingezonden foto’s. Afgelopen week in Utrecht vond de uitreiking plaats en de fotograaf uit Apeldoorn was dan ook zeer verrast door de beslissing van de jury. Op de foto is te zien hoe een buizerd op het punt staat om te vertrekken, iets wat door de fotograaf ook wordt vermeld in de titel van de foto. De foto is gemaakt in Nederland, maar op welke plek wil de fotograaf uit Apeldoorn niet zeggen. Volgens hem is het een zeer bijzondere plek waar hij meerdere fantastische foto’s heeft geschoten de afgelopen jaren en deze plek wil hij dan ook liever voor zichzelf houden.

Wilt u nou meer foto’s bewonderen van deze fotograaf of wilt u meer weten over de diensten? Kijk dan eens op de website van de fotograaf uit Apeldoorn.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink.