Fotogeschenk assortiment uitgebreid met fotopuzzels, smartphonehoesjes en andere cadeauartikelen

fotogeschenk-logo

PERSBERICHT | AMSTERDAM 17 december 2015

Fotogeschenk.nl heeft haar assortiment uitgebreid met diverse fotofun artikelen. Zo is het nu mogelijk om naast wanddecoratie zoals foto op aluminium en canvas ook kleinere gepersonaliseerde fotocadeaus te bestellen zoals je foto op puzzels, je foto op smartphone hoesjes, het fotoblok en je foto op een mok.

Fotogeschenk.nl bestaat bijna tien jaar en begon in 2006 met het printen van foto’s op canvas. Al vrij snel kwamen hier de UV-prints op plaatmaterialen bij zoals foto op aluminium/dibond, plexiglas en forex. Ook vaklab fotoafdrukken, al dan niet verlijmd op dibond of achter acrylaat, werden al snel aan het assortiment toegevoegd, voornamelijk vanwege de vraag uit de professionele fotomarkt.

Een paar jaar geleden startte Fotogeschenk de outdoor-lijn tuindecoratie met watervaste zonlichtbestendige latex prints op PVC-doek, plexiglas en aluminium. Ruim twee jaar terug vond de laatste uitbreiding plaats met het printen op hout, een product dat een zeer snelle vlucht heeft genomen. Inmiddels kan je je foto op hout laten printen in diverse uitvoeringen zoals foto op berken-multiplex, foto op vurenhout en foto op steigerhout.

Met de toevoeging van de cadeauartikelen biedt Fotogeschenk een nog completer assortiment voor de consumentenmarkt van gepersonaliseerd fotowerk. Uiteraard is de nieuwe productlijn ook interessant voor de zakelijke markt, bijvoorbeeld voor het maken van bijvoorbeeld relatiegeschenken, kerstgeschenken of fotogeschenken voor jubilarissen.

Fotogeschenk.nl is specialist in gepersonaliseerd printwerk op vele materialen, zoals canvas, aluminium, plexiglas, tuinposters, posters, hout en stickers. Fotogeschenk.nl werd bijna tien jaar geleden gelanceerd en kan zich verheugen in een omvangrijke vaste klantenkring, zowel consumenten als fotografen en bedrijven. Kenmerkend voor Fotogeschenk.nl zijn een breed productaanbod, snelle levering en een zeer hoge klanttevredenheid.

Meer informatie: Fotogeschenk.nl
Weesperzijde 80-G
1091 EJ Amsterdam
020 – 820 87 85
info@fotogeschenk.nl

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.