Fishalicious op Curacao

Vorig jaar ben ik met mijn beste vriendinnetje een week op Curacao geweest. We hebben werkelijk genoten. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik daar ook een beetje verslaafd ben geraakt. Er zat daar in Willemstad een restaurant. Echt geweldig. Fishalicious heette het. Het liefst had ik er alle avonden in de vakantie gegeten, maar ja om nou je hele vakantie vis te gaan eten. Qua aanbod had het meer dan prima gekund. Het was een heel erg ruime menukaart en meer dan genoeg keuze om iedereen tevreden te stellen. Ik hoorde op het eiland ook niks dan positieve verhalen over Fishalicious.  Wat mij betrefd zouden ze in Nederland ook wel zo’n restaurant mogen neerzetten. Het liefst ook nog bij mij om de hoek als dat even zou kunnen. Hoewel. Ik denk dat ik daar dan vaker zou eten dan goed voor me zou zijn. Dan word ik vrij dik vrees ik, of misschien verander ik zelf wel in een vis.

Maar alle gekheid op een stokje, naast lekker eten hebben we ook gewoon enorm genoten van onze vakantie. We hadden een auto gehuurd, hadden een ontzettend mooi appartement met alle belangrijke dingen in de buurt, zoals het zwembad en het centrum. We hebben lekker geshopt, langs het strand gewandeld en rond gereden over het eiland. We hebben ritten gemaakt met paarden en hebben genoten van het prachtige weer. We zijn uit geweest ’s avonds tot vroeg in de ochtend. Er waren te weinig uren in een dag en te weinig dagen in de week.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.