Export wordt gestroomlijnde business door internationale werving en selectie

De export is al jaren een branche die aan veel veranderingen onderhevig is. Internationale samenwerking in deze branche is essentieel en daarom is het goed dat er nu een mogelijkheid is voor werving en selectie op internationaal niveau. Wat dit inhoudt is het volgende. Een exporteur die vanuit Nederland exporteert naar het buitenland, heeft lokaal personeel nodig om de zaken in goede banen te leiden. Dit is bijna onmogelijk om te vinden zonder contacten in het buitenland. Daarom is werving en selectie in het buitenland, gedaan door een Nederlands bedrijf, een uitkomst.

Voor wie is dit interessant?
Een bedrijf dat bijvoorbeeld de mogelijkheid biedt te exporteren naar Duitsland, is gebaat bij een bureau dat lokale contacten heeft om een zo goed mogelijke sales- of accountmanager te vinden in het land waarnaar wordt geëxporteerd. Overal waar dit soort bureaus opereren, kan worden gezorgd voor een meer gestroomlijnde business en voor succesvolle samenwerking. Dit zorgt ervoor dat de export een branche blijft waarin ook in deze tijd nog veel geld te verdienen is.

Een duidelijke focus op Export en Internationaal Management
ExportSelect is sterk gespecialiseerd in de werving en selectie voor export- en internationale (senior) managementfuncties. Wij bemiddelen sinds 2005  bij vacatures voor exportmanager, area sales manager, international account manager,  sales management- en directiefuncties voor het internationaal opererende MKB.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.