Even voorstellen – Graszoden van Bael

Wilt u ook een prachtig gazon? Laat me u dan even voorstellen aan: Graszoden van Bael.

Graszoden van Bael, is een kempisch bedrijf dat kwaliteitsvolle graszoden kweekt. Tijdens het kweekproces worden de graszoden regelmatig gecontroleerd op ziektes en onkruid. De graszoden worden goed bemest en bewerkt zodat de grasmatten ook snel kunnen worden gebruikt.

Grasmatten leggen
Er zijn vele voordelen aan grasmatten. U heeft meteen een mooi resultaat. Het is vrij van onkruid dus heeft u minder sproeistoffen nodig, en het is erg gemakkelijk te leggen. De graszoden kunnen op elk moment in het jaar gelegd worden, behalve met vorst. En het is na een week al bewandelbaar, en na enkele weken is het al intensief te gebruiken, voor een speelveld bijvoorbeeld.

Dat in tegenstelling tot zelf inzaaien. Want daarbij heb je wel veel last van onkruid, en veel verlies van de gezaaide zaden door vogels en wind. En misschien wel het vervelendst, bij zelf inzaaien mag je er weken lang niet opkomen.

Dus wilt u dit jaar ook snel van een mooi gazon of speelveld voor de kinderen genieten? Kies dan voor deze mooie graszoden, die ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. zodat u er heel veel plezier aan kunt beleven.

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op onze website http://www.graszodenvanbael.be

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.