Er even tussenuit.

Woonachtig in Noord-Brabant wilden mijn man en ik er even een weekendje tussenuit. Even zonder de kinderen, lekker met elkaar leuke dingen ondernemen en van elkaar genieten. Mede daarom besloten we een bezoekje te brengen aan een stadje in het oosten van het land. Het leek ons leuk om één van de Hanzesteden in Nederland te bezoeken. Deventer leek ons de juiste keuze. Daarom gingen we flink op zoek naar hotels in Deventer.

Het proeven van de sfeer in de stad en in de stad kunnen blijven tot in de late uurtjes stond bij ons voorop. Zo konden we een weekje lang ultiem meemaken wat Deventer allemaal te bieden heeft zonder dat we eerder terug naar het hotel moesten gaan omdat ons hotel zo ver gelegen lag. Voor het zoeken naar hotels in deventer, kwamen we op de website van een hotel in Deventer. Een prachtig gelegen hotel in het centrum van Deventer dat ook nog eens ligt aan de IJssel.

Nadat we geboekt hadden en het zover was dat we een weekje naar Deventer vertrokken, kunnen we u zeggen dat we een prachtig weekendje weg hebben gehad. Wat we vooral als een warm welkom hebben ervaren, is het vriendelijke personeel in het hotel. Gedreven door hun werk en al het moois dat de stad te bieden heeft, kan ik het u zeker aanraden hier een overnachting te boeken. Hopelijk bent u net zo enthousiast als wij!

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Overig. Bookmark de permalink.