Eerste autolease Deventer

Mijn man heeft afgelopen jaar een auto geleased, nadat wij daar samen langdurig over gesproken hebben.Wij hebben namelijk nooit geluk gehad met het kopen van een auto: de ene na de andere miskoop hebben wij gedaan en in tien jaar hebben wij zes auto’s gehad die allemaal niet zo goed waren als dat de verkopers ons voorspiegelden. Zo ging het van kapotte remmen naar een gescheurd motorblok en dit is nog maar een voorbeeld van één auto. Nadat wij van een buurman hoorden hoe tevreden hij was over zijn geleasede auto bij autolease Deventer H4 Car Lease hebben wij besloten dat ook eens te proberen. 

Leasen van een auto

Mijn man is vervolgens gaan kijken naar het hoe en wat bij het leasen van een auto. Gezien onze ervaringen met auto’s en verkopers, wilden wij dat het onderhoud inclusief de lease zou zijn. Tijdens onze leaseperiode heeft mijn man nog geen enkele keer met de auto naar de garage hoeven gaan, dat is voor ons een enorme opluchting.

Neem contact op

Wil ook jij een auto leasen bij H4 Car Lease en ook af zijn van al het gedoe dat met een eigen auto kan voorkomen, zoals reparaties? Kies dan voor bijvoorbeeld een Renault Clio lease. Ga dan vandaag nog naar de website voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.