Een verandazeil

Een veranda, een aanbouw aan een woning dat kan bestaan uit slechts een afdak steunend op houten palen of uit een complete aanbouw met glas. Dit heet ook wel een serre. Een veranda zorgt ervoor dat u in ieder geval droog buiten kunt zitten. U hoeft niet wanneer het regent meteen binnen te gaan zitten. Daarnaast kunt u met een veranda extra genieten van uw tuin en omgeving omdat u als het ware deels binnen en deels buiten zit. Wel is het zo dat u wel ‘bedekt’ zit, maar van een behaaglijke temperatuur is niet altijd sprake. Een oplossing hiervoor is een veranda zeil. Een zeil dat ervoor zorgt dat er een behaaglijke temperatuur blijft hangen en u zomers én ’s winters van uw veranda kunt genieten. In de winter buiten zitten, gezellig tussen de sneeuwvlokken.

Verschillende maten

Verandazeilen zijn er in verschillende maten. Ze zijn er voor vaste wanden of schuifwanden. De meeste veranda zeilen hebben oprolbare ramen zodat u in de zomermaanden uw zeil niet hoeft te verwijderen. Geen werk maar er wel behaaglijk bij zitten doet u met een verandazeil.

Voordelen van een verandazeil:

–          Zeer lange levensduur

–          Vrij uitzicht naar buiten

–          Regen- en winddichtheid

–          Alle maten, kleuren en uitvoeringen

–          Eenvoudig te openen en te sluiten

–          Net zo helder als glas

–          Energiebesparend

–          Optimaal maatwerk

–          Heeft een meerwaarde voor uw huis

Bent u graag buiten en wilt u dat ook graag in de winter? Dat kan met een verandazeil.Verkrijgbaar in verschillende maten waar u veel plezier uit haalt. Bekijk voor meer informatie onze website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.