Een positie legging of jeans zijn ontworpen om zwangerschapskleding met de tijd mee te laten gaan

Zwangerschapskleding waarin je alles kunt doen omdat het als een tweede huid voelt. Tegenwoordig is het mogelijk om in een positie legging en jeans zich vrij te bewegen. De markt trekt op het gebied van positiekleding erg aan de laatste tijd, de zwangere vrouw van nu gaat voor comfort en trendy.

Positie legging bij winterzwangerschap
Als vrouwen van nu zwanger worden willen zij er goed uit blijven zien. Maar nog belangrijker vinden zij de pasvorm. Op het moment worden er veel jurken en rokken gedragen. Bij zwangerschap is het dan gewenst om deze te blijven dragen. In de zomer zijn blote benen geen probleem maar in de winter is dat toch te koud in Nederland. Normale leggings worden nog steeds veel gedragen maar voor een zwangere vrouw is dit niet fijn omdat de legging zich onvoldoende naar haar lichaam vormt. De bandjes gaan naar verloop van tijd steeds meer in de huid snijden. Een legging met meer ruimte voor de zwangere buik is dan een goede oplossing.

Comfortabele en trendy positie jeans

Jeans zullen nooit uit het straatbeeld verdwijnen. In het modebeeld van dit moment is de skinny jeans nadrukkelijk aanwezig. Daarnaast zien we veel boyfriend jeans die ruimer vallen, maar zich helemaal niet aan de vrouwelijke vormen aanpast, laat staan de zwangere vrouwelijke vormen. Een jeans snijdt sneller dan een legging. Katoen is namelijk een wat stugger materiaal wat niet veel meegeeft zonder elastiek. De positie jeans heeft wat meer elastiek in de broek verwerkt waardoor deze als een tweede huid aanvoelt. Ook is de pasvorm aan de voorkant gemaakt voor een buik op de groei. Merken als Noppies, love2wait en mamalicious hebben een collectie zwangerschapskleding die met de mode mee veranderd. Op deze manier blijft het mogelijk om zich naar wens te blijven steken in modieuze kleding.

Zwangerschapskleding past zich aan het seizoen aan
Een zwangerschap is niet seizoensgebonden maar kleding is dat wel. Ieder seizoen komen er weer nieuwe mode-items in de winkel. Daarnaast kiezen veel mensen hun eigen stijl. Zwangerschapskleding was vroeger meer gericht op comfort dan op stijl. Tegenwoordig zijn deze twee facetten samengevoegd en past de zwangere vrouw ook probleemloos in de nieuwste trends. Zo kan men trots en met stijl de buik tonen, ook in een jumpsuit.

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.