Een pen online kopen

Een pen online kopen: je kent het wel. Je wilt graag – eindelijk – een keer een pen waar je zuinig op kunt zijn, die bij jou past, die fijn schrijft en wellicht zelfs eentje waar je naam op staat. Een fijne Parker pen die je kunt verzorgen alsof het je kind is. Voordeel: als hij leeg is kun je gewoon een nieuwe vulling kopen. Dus het is de investering wel waard. Vind je niet?

Waar koop je een pen?

Een pen kun je kopen in een fysieke winkel of in een pennenwebshop: maar net waar je maar wilt. In een fysieke shop kun je hem uitproberen maar online zijn ze vaak net iets goedkoper. Dus dat is maar net wat jij belangrijk vindt.

Welke merken zijn er?

Van de luxe pennen zijn meerdere soorten merken te verkrijgen, bijvoorbeeld Parker, Acme, Sheaffer of Waterman. Welk merk je kiest hangt af van je budget en van welk merk je fijn vindt. De luxe pennen zijn in bijna alle gevallen navulbaar zodat ze in ieder geval lang meegaan.

Graveren of niet?

Een gravering is ontzettend leuk: je pen is gepersonaliseerd en daarnaast kan hij niet zo gemakkelijk onbeperkt ‘geleend’ worden door je collega’s of gezinsleden.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij. Bookmark de permalink.