Een loopbaan week

Wanneer je niet meer heel veel plezier in het werk hebt en elke dag moe thuis komt na het werk, dan is dit natuurlijk niet goed. Ook wanneer het bijvoorbeeld stroef loopt met je manager of werknemers, dan kan dit nadelig zijn voor jou, je voelt je dan niet meer op je gemak in je werkomgeving. Maar misschien ben je wel werkloos en ben je dit zat, of wil je graag een volgende stap in je carrière maken. Dit heeft vaak te maken met de vitaliteit, de vitaliteit is het vermogen om met plezier prestaties te leveren en om mee te veranderen met wat de (werk-)omgeving vraagt. Veel mensen zullen zich in deze voorbeelden herkennen, jij ook? Lees dan gauw verder.

Er zijn genoeg bedrijven die jouw hiermee kunnen helpen, zo zijn er genoeg loopbaan weken die jou hier bij kunnen helpen. Vooraf aan zo een week heb je vaak eerst een gesprek bij het bedrijf bij wie je dit gaat doen, zo kan je jouw loopbaandoelen goed duidelijk maken en dan weten de begeleiders dit ook. Bij sommige loopbaanweken ga je zelfs een week naar het buitenland en hier werk je natuurlijk aan je loopbaan, maar hier geniet je ook van de vakantie die je hebt, want er is ook genoeg vrije tijd. Je komt dus ook gelijk weer helemaal tot rust.

Tijdens een loopbaanweek wordt er vaak aandacht geschonken aan je fysieke ontwikkeling, maar ook zijn er groepssessies en je gaat natuurlijk ook individueel aan de slag. Lijkt jou dit ook wat en vooral om in het buitenland ook nog te kunnen genieten van een vakantie, neem dan eens een kijkje op www.carrierepoort.nl, daar uitgebreid worden uitgelegd wat een loopbaanweek u allemaal kan bieden en wat er inbegrepen is bij zo een week.  Na deze week zal jouw loopbaan zeker een oppepper hebben gekregen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink.