Een heerlijke nacht nabij Maastricht

Voor mijn onderneming ben ik afgelopen maand naar Maastricht geweest om hier zaken te regelen voor het bedrijf. Mijn bedrijf bevindt zich in het noorden van het land, waardoor het een enorme reis was om bij de partner te komen. Om deze reden heb ik besloten om een overnachting te boeken bij een Bed en Breakfast vlakbij Valkenburg. Deze bed & breakfast genaamd Bed & Breakfast Pincky heeft ervoor gezorgd dat ik heerlijk tot rust ben gekomen in de nacht en hierdoor de volgende dag mijn reis terug naar huis heb kunnen rijden. Het leek mij gewoonweg niet handig om na een lange heenreis en een lange ontmoeting met de partner, hierna nog terug te rijden. Rust is hierbij zeer belangrijk.

Aan het werk

Wat enorm belangrijk was voor mijn overnachting is dat er wel WIFI aanwezig moest zijn op de locatie. Gezien het feit dat ik nog wat zaken moest afronden via mijn laptop, was het dus belangrijk dat ik wel gebruik kon maken van het internet. Dit was echter bij de Bed & Breakfast Pincky het geval en hierom was mijn keuze snel gemaakt.

Boek direct!

Wilt u ook graag eens rustig overnachten in de buurt van Maastricht? Bekijk dan de website van Bed en Breakfast Pincky.!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij. Bookmark de permalink.