Een AGM kopen

Een accu van uw auto zorgt ervoor dat u uw auto kan starten. Zonder een accu zou uw auto niet kunnen starten. Verder is een accu een onderdeel dat gewoonweg onmisbaar is voor alle elektrische aspecten van de auto. Denk hierbij aan de verlichting van uw auto, verlichting van het dashboard, uw cd speler, ruitenwissers en nog veel meer.

Daarnaast zijn er wel vele verschillende soorten accu’s, zo heb je de Centurion accu, maar is de AGM accu ook een hele bekende accu in de accu-wereld. Vele mensen weten niet wat de AGM betekend in het woord ‘AGM accu’. De letters uit het woord AGM staan voor: A = Absorbed + G = Glass + M = Matt.

Een accu kan kapot gaan of leeg raken. Het is dan zaak om uw accu te vervangen, want een accu heeft dus niet een onbeperkte levensduur. Een accu heeft een geschatte levensduur van ongeveer 10 jaar. Bovendien kunnen jaargetijden ook nog eens de levensduur van een accu beïnvloeden, denk bijvoorbeeld aan een extreme kou.

Is uw accu aan vervanging toe, of wilt u een accu op voorraad hebben? Dan is dat mogelijk want ook accu’s zijn online te bestellen. Klik op de linkjes in dit blog voor meer informatie!

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig. Bookmark de permalink.