Dutch Heroes Wintercollectie 2015-2016

Nu ook meidenkleding van TaTa!

De nieuwe wintercollectie van Dutch Heroes heeft ons heel aangenaam verrast en dan vooral de collectie van de hand van TaTa. Voor het eerst heeft hij bijvoorbeeld ook een kleine meisjescollectie ontworpen. En daar zitten diverse snoepjes tussen in prachtige kleuren als Moroccan Blue, Deep Forest, Dress Blues Navy en Boysenberry Purple.

Echte pronkstukken uit de collectie zijn wel het blauwe (Moroccan Blue) en groene (Deep Forest) jurkje met de prachtige vlinder en uil applicatie. In één van deze jurkjes is je meisje helemaal klaar voor de feestdagen!

Jurkje Vlinder Dutch HeroesJurkje Uil Dutch Heroes

 

Jongenscollectie van TaTa

Ook in de jongenscollectie van TaTa zien we veel nieuwe invalshoeken. We kennen de ontwerpen van TaTa voor Dutch Heroes vooral van de stoere transportation chestprints.

In de nieuwe wintercollectie zijn deze transportationprints verder uitgewerkt en is de collectie uitgebreid met longsleeves met chestprints over het hele voorpand, heel gave grafische prints en zelfs 3 dimensionale prints op coole hoodies met en zonder rits. Wat ons betreft maken de Dutch Heroes ontwerpen van TaTa een duidelijke ontwikkeling door en wij vinden deze ontwikkeling helemaal te gek!

Dutch Heroes longsleeve TaTaDutch Heroes Hoody TaTaDutch Heroes Longsleeve Kever TaTa

 

De Kunstboer voor Dutch Heroes

En natuurlijk heeft ook De Kunstboer weer een vrolijke collectie jongens- en meisjeskleding ontworpen voor de Wintercollectie 2015/2016 van Dutch Heroes.

 

De jongenscollectie van De Kunstboer

Voor de jongens bestaat de wintercollectie uit 6 longsleeves in prachtige, heldere kleuren. En natuurlijk ontbreken de coole, vaak hilarische De Kunstboer prints ook in deze collectie niet! Zoals we gewend zijn, zijn de longsleeves gemaakt van lekker zachte, elastische katoen en hebben ze een mooie pasvorm.

De Kunstboer Longsleeve Dollar MonkeyDe Kunstboer Longsleeve Space DJ

De Kunstboer voor de meiden

Als vanouds is de meidencollectie die De Kunstboer voor Dutch Heroes ontwerpt het meest uitgebreid.

In de Wintercollectie 2015/2016 zien we weer gave jurkjes, rokjes, leggings en longsleeves. Er zitten jurkjes in de collectie met een gave chestprint, gecombineerd met een all-over print op de mouwen. En natuurlijk jurkjes met een complete all-over print, zoals we gewend zijn van De Kunstboer. De rokjes hebben een uni voorkant en een all-over print op de achterkant. De leggings zijn er in uni uitvoering en er zitten weer 2 exemplaren in de collectie met een te gekke De Kunstboer print. En ook de longsleeves zijn er in all-over print en met een chestprint gecombineerd met all-over geprinte mouwen. En de hele meidencollectie is natuurlijk weer uitgevoerd in de meest vrolijke kleuren en kleurcombinaties.

We kunnen wel zeggen dat de Wintercollectie 2015/2016 die De Kunstboer voor Dutch Heroes heeft ontworpen weer super gaaf is. Maar eigenlijk hadden we niet anders verwacht:)

De Kunstboer longsleeve Wintercollectie 2015De Kunstboer legging all-over Wintercollectie 2015De Kunstboer Rokje Wintercollectie 2015

 

Dutch Heroes wintercollectie 2015/2016 online

De Dutch Heroes Wintercollectie zal beschikbaar zijn vanaf 24 augustus, maar is nu al te bewonderen in de online shop van Coole Kinderkleertjes! De collectie kan nu ook al besteld worden, dus combineer er vrolijk op los met de items uit de vrolijke Dutch Heroes Wintercollectie!

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding, Overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.