De zoektocht naar de brievenbus

Iets anders dan anderen, dat is echt waar ik van houdt. Ik houd er niet van om net als ‘iedereen’ gekleed te gaan volgens de laatste mode. Hetzelfde geldt voor het inrichten van mijn huis. Geen hypermoderne inrichting maar juist wat eigentijdser en gezelliger zodat iedereen een warm welkom krijgt wanneer ze bij mij thuis komen. Ik vind het enorm leuk om rommelmarktjes af te struinen op zoek naar eigentijdse spulletjes en accessoires want achter deze spullen zitten vaak enorm mooie verhalen en zijn al voor veel mensen een plezier geweest waar iemand anders nu weer plezier van mag hebben. Al lange tijd was ik op zoek naar een eigentijdse brievenbus. Een brievenbus die niet iedereen heeft.

Doordat ik zo’n mooie brievenbus tot op heden niet op marktjes of rommelmarktjes gevonden had, besloot ik maar eens op internet te kijken of ik er hier misschien eentje zou vinden. Ik zag veel brievenbussen, maar nog steeds niet die ene waarnaar ik zo specifiek op zoek was. Ik besloot de volgende dag maar even verder te zoeken. Toen ik de volgende dag verder ging met mijn speurtocht van ‘op zoek naar een brievenbus’ stuitte ik op een enorm uitgebreide websites met zo ontzettend veel brievenbussen. En ja hoor, hier vond ik dé brievenbus waar ik al enige tijd naar op zoek was. Indien je ook op zoek bent naar een specifieke brievenbus, bezoek eens de website! Ik heb erg veel plezier van mijn brievenbus in ieder geval!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.