De producten van Powerbar

Powerbar is een wereldwijde bekend merk dat vooral naamsbekendheid heeft gekeregen door topatleten en grote sportevenementen te sponsoren. Powerbar biedt een compleet assortiment aan sportvoeding voor elke type sporter.

De producten die Powerbar levert zijn van zeer hoge kwaliteit en worden in samenwerking met wetenschappers en topsporters ontwikkelt. Hierdoor is het merk Powerbar een synoniem geworden voor kwalitatief hoogwaardige voeding.

Het motto van Powerbar is ook : ‘Door atleten, voor atleten.’ Alle producten zijn het resultaat van decennia lang onderzoek naar sporters en sportvoeding.

De powerbar formule is opgezet door Brian Maxwell. Deze Canadese athleet en ondernemer is begonnen met het ontwikkelen van producten in zijn eigen keuken. Samen met zijn vrouw, die een voedingsdeskundige is, kwamen ze op het idee van de powerbar energize bar die nu zo bekend is.

Als sporter is het belangrijk dat je bewust eet. Tijdens intensief sporten verbruikt je lichaam extra veel energie en voedingsstoffen. Door gezond te eten en te drinken zorg je voor een goede toevoer van deze energie en voedingsstoffen. Hierdoor is je lichaam in staat goed te functioneren en gezond te blijven.

Met specifieke sportvoeding kun je het extra verbruik aan voedingsstoffen op verantwoorde wijze compenseren en bovendien de prestatie en het herstel van spieren verbeteren.

Bij awinner.nl kunt u kiezen uit een groot assortiment Powerbar producten.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding met de tags . Bookmark de permalink.