De kosten van jouw laadbruggen inzichtelijk

Er komen vaak veel vragen kijken bij het onderhouden en behouden van laadbruggen. Een aantal veelvoorkomende vragen zijn:

  • Hoe vaak moet mijn laadbruggen onderhouden en gekeurd worden, zodat deze goed blijft werken?
  • Hoe voorkom ik storingen aan mijn laadbrug?
  • Waar kan ik terecht met mijn probleem als ik een storing heb?
  • Ben ik verplicht om mijn laadbrug te laten keuren en onderhouden?

Maar de meest voorkomende vragen zijn prijs gerelateerd. Veel bedrijven weten niet hoeveel het kost om een storing te verhelpen of om een laadbrug te onderhouden.

Inzichtelijke kosten met de onderhoudscontracten van ROMASS Business

ROMASS Business raadt aan om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij al je laadbruggen jaarlijks onderhouden en gekeurd worden. Het grootste voordeel van een onderhoudscontract is dat je storing veelal kan voorkomen. Doordat er regelmatig onderhoudsbeurten en keuringen plaatsvinden kunnen veel problemen preventief opgevangen worden door de professionele servicemonteurs van ROMASS Business. Hierdoor blijven dure reparaties en vervangingen uit. Hierdoor worden de kosten niet alleen stabieler, maar ook inzichtelijker. Je bent helemaal op de hoogte van hoeveel kosten er jaarlijks per laadbrug gerekend kunnen worden.

ROMASS Business onderhoudt met veel succes jaarlijks meer dan 637 laadbruggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel op onze site voor meer informatie of neem contact met ons op

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.