Dakdekker Enschede en uw daken

Andrew McNaughton dakdekker Enschede heeft naar beneden getrapt als Chief Executive van Balfour Beatty na de aanbestedende reus rende – up een ander £ 30m tekort op de Britse loonbedrijf .

Balfour overweegt ook een verkoop van dakdekker Enschede haar Parsons Brinckerhoff consulting bedrijf volgens de laatste winstwaarschuwing .

Problemen op Britse bouw in 2014 voortgezet , dakdekker Enschede  ondanks een reeks winstwaarschuwingen vorig jaar en corrigerende maatregelen geleid door McNaughton .

Balfour bevestigd in een trading update vanmorgen : ” De dakdekker Enschede   daling van de winst verwachtingen overwegend binnen de Britse bouwsector , waar de winst nu naar verwachting £ 30.000.000 lager dan eerder verwacht.

“Acties die in 2013 tot de operationele kwesties te verbeteren in het Verenigd Koninkrijk bouwsector nemen effect, maar in een langzamer tempo dan verwacht .

” Er is aanzienlijke prestatieverbetering in de regionale bouwsector , maar de werktuigbouw en elektrotechniek ( M & E ) en de grote vastgoedprojecten dakdekker Enschede  bedrijven hebben zowel een aanzienlijke operationele kwesties . ”

De afdeling M & E leed een ” zeer uitdagend ” eerste dakdekker Enschede  kwartaal van het jaar, terwijl grote projecten ” ervaren verdere kostenstijgingen en vertragingen ” .

Balfour gekocht Parson Brinckerhoff in 2009 en het kan nu worden verkocht als onderdeel van een lopende herziening van Balfour ” om de groepsstructuur te vereenvoudigen en een meer gefocuste groep . ”

Non – executive chairman Steve Marshall heeft overgenomen van McNaughton als uitvoerend voorzitter tot er een opvolger is benoemd .

Marshall zei : “Vandaag de trading update is weer dakdekker Enschede  teleurstellend .

” Het bestuur is vastbesloten om snel aanpakken van de oorzaken .

“Als gevolg daarvan , maatregelen worden genomen om dakdekker Enschede  de operationele levering in het Verenigd Koninkrijk bouw business te verbeteren .

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.