Computerhulp aan huis nodig?

Bent u zelf niet zo technisch en heeft u een computerhulp aan huis nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze specialisten! Wij maken de computerhulp aan huis mogelijk door ervaren ICT-studenten in te zetten die op locatie hulp verlenen bij problemen aan uw computer. Wij zijn voor allerlei soorten diensten inzetbaar. Is uw computer sloom en moet deze een stuk sneller functioneren? Wij zijn uw man. Werkt uw website niet meer goed of moet deze hoger in Google komen te staan? Onze computerhulpen aan huis doen dit werk voor u. Voor elk probleem hebben wij wel een ervaren specialis in huis.

Het grote voordeel van onze computerhulp aan huis service is, dat u enkel en alleen de kosten betaald die gemoeid zijn met de geleverde diensten. Wij rekenen geen voorrijkosten, omdat we het niet nodig vinden dat u moet betalen voor iets waarvan onze studenten nog niet eens kunnen zeggen of het te verhelpen is of niet. U betaald dus alleen de tijd dat de studenten bezig zijn aan de computer.

Heeft u een computerhulp aan huis nodig en bent in geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en we zoeken samen naar een passende oplossing!

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.