Bier in de aanbieding

Ik wil niet teveel betalen voor mijn boodschappen en dus ook niet voor mijn bier, dus wat doen ik dan als ik een paar kratten bier ga inkopen. Dan kijk ik eerst even op bierindeaanbieding.nl. Hier staat altijd wel een bier in de aanbieding van mijn merk Hertog Jan. En mocht dat niet het geval zijn kan ik desnoods een week wachten tot het wel ergens in de aanbieding is. Door de website in de gaten te houden heb ik altijd het goedkoopste bier van hertog jan en dan maakt het mij niet uit waar ik dat haal. Of dit nu bij de supermarkt, slijterij of groothandel is. Hiermee bespaar ik ongeveer 6 euro per krat in plaats van dat ik niet bier in de aanbieding zou kopen. Ik heb dus altijd een goedkope bier aanbieding en bespaar daar flink op.

Altijd bier in de aanbieding

Zoals ik al zei is er altijd wel ergens bier in de aanbieding, zeker als het je niet uit maakt wel merk bier je drinkt. Dan kan je elke week wel een super deal maken. Er is altijd weel een bier aanbieding waar je een krat van een a merk voor 8 of 9 euro kan kopen. Dat is dus makkelijk besparen op je bier inkopen. Ik zou zeggen ga zelf even kijken en bespaar ook op je bier.

Bier aanbiedingen

Er zijn bier aanbiedingen van alle grote aanbieders van bier in Nederland. Zo weet je zeker dat je goedkoop bier hebt en niet tegen een andere betere bier aanbieding aan loopt. De bier aanbiedingen staan onder elkaar met prijs, winkel en prijs per liter. Zo zie je binnen de kortste tijd welke bier aanbieding het beste is voor jou. Ideaal, zeker als je meer kratten bier nodig hebt voor een verjaardag of zo iets dergelijks.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.