Bed en breakfast Nederland

Er zijn een aantal leuke bed en breakfasts te bezoeken in Nederland. Zo heeft u de keuze om ergens in de randstad te vertoeven. De drukte van deze dichtbevolkte steden is niet voor iedereen weggelegd. Voor u en uw familie en vrienden staat Britt altijd klaar om u een prettig verblijf te bezorgen in haar zeer knusse, door natuur omringde appartementen.

Britt’s bed en breakfast ligt midden in Nederland en hij zal u versteld laten staan. Wat deze locatie zo bijzonder maakt is de ligging in een oude haven wat opzich zelf al een ongewoon maar erg aangename sfeer met zich meebrengt. In de haven liggen de huisjes direct aan het water. Dit zorgt voor spectaculaire uitzichten tijdens elk seizoen van het jaar. Vooral de zonsondergang is een magnifiek plaatje om naar te kijken.

Appartementen

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Complete keuken, wasmachine en droger, wifi, digitale televisie en nog veel meer. Uiteraard zijn er ook bed- en badkamerlinnen aanwezig. U hoeft naast uw standaard reiskoffer helemaal niks mee te nemen. Verder heeft u toegang tot een afgesloten priv├ę parkeerplaats.

Activiteit

Uiteraard kunt u de b&b bezoeken om lekker helemaal niks te doen. Bent u wat sportiever of wilt u cultuur snuiven dan zijn er ook legio mogelijkheden. U kunt de omliggende oude dorpen bezoeken die op fietsafstand liggen. Daarnaast kunt u grote steden zoals Utrecht of Amsterdam bezoeken. Deze liggen op 20 minuten afstand van Britt’s BnB. In de directe omgeving zijn er ook legio mogelijkheden om verschillende watersporten te beoefenen.

Service

De eigenaresse van de BnB is een enorme dierenliefhebber. Maakt u zich zorgen dat u, uw geliefde beestje thuis of alleen moet laten? Dieren zijn welkom en in overleg kan Britt een bepaalde tijd op uw huisdier passen zodat u onbezorgd de hele dag de hort op kan. Verder zijn er een aantal fietsen aanwezig die u mag gebruiken. Als deze al in gebruik zijn kunt u altijd nog een fiets huren bij een organisatie in de buurt. Neem een kijkje op de site voor meer informatie hierover. Komt u een bed tekort dan is deze voor een kleine meerprijs te huren.

 

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.