BBQ Scheveningen

Genieten van een barbecue in Scheveningen? Dat kan bij strandtent Blue Lagoon. Een BBQ Scheveningen verzorgd door Blue Lagoon is één en al genot. U geniet niet alleen van een heerlijke barbecue maar u geniet ook van de prachtigste badplaats van Nederland, Scheveningen!

Bij Blue Lagoon kunt u voor een BBQ in Scheveningen terecht als u wilt genieten van overheerlijk gegrild vlees of vis. Tegen zeer scherpe prijzen kunt u een lang avond lekker genieten van een fantastische BBQ in Scheveningen. Het personeel van Blue Lagoon is speciaal opgeleid in het verzorgen van barbecues . Op deze manier kunt u er met zekerheid op rekenen dat uw BBQ in Scheveningen een onvergetelijke avond wordt.

Wanneer Blue Lagoon uw BBQ in Scheveningen verzorgd dan heeft u een ruime keuze aan verschillende barbecuebuffetten. Alle barbecuebuffetten worden geserveerd inclusief een frisse saladebuffet en stokbrood met kruidenboter.

BBQ Scheveningen arrangement

Voor uw BBQ in Scheveningen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement vanaf 25 personen. Binnen dit arrangement kunt u dan kiezen uit verschillende buffetten. Zo kunt u denken aan gemarineerde kipsaté, shaslicks met uien en paprika, pikante kippenpootjes, runderhamburgers en Mexicaanse worst.
Maar wat ook mogelijk is als BBQ in Scheveningen bij Bleu Lagoon is Argentijns rundvlees met chimichurisaus, South Carolina pulled porc met koolsalade, een homemade BBQ saus, Jamaicaanse jerk chicken, Spaanse inktvis op spiesen en makreel met een Thaise vissaus.

Voor uw BBQ in Scheveningen maken de gepassioneerde grillers van Bleu Lagoon gebruik van een houtskoolgrill. Op deze manier krijgt uw barbecue net die extra smaakervaring die u nergens anders tegenkomt.
Een onvergetelijke BBQ in Scheveningen ervaren? Reserveer nu bij Blue Lagoon.

BBQ Scheveningen vind je bij Blue Lagoon
Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.