Basisschool en kinderdagverblijf in één.

Kinderen worden snel groot, helemaal wanneer ze naar de basisschool gaan,Wanneer kinderen de leeftijd van vier jaar hebben zijn ze groot genoeg om naar de basisschool te gaan. Een vrij grote beslissing want uw kinderen zullen hier de komende acht jaar vrijwel dagelijks zijn. U wilt hiervoor natuurlijk dat ze een plezierige basisschool tijd zullen hebben en natuurlijk ook zin hebben om naar school te gaan. Maar het allerbelangrijkste is misschien wel dat uw kinderen goed onderwijs krijgen zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen.

Wanneer uw kinderen de schooldag erop hebben zitten, bent u vaak nog niet klaar met werken. Zou het niet ontzettend veel stress en gezoek schelen wanneer uw kinderen gewoon naar het kinderdagverblijf op school kunnen gaan? Bij het kinderdagverblijf in Dordrecht kan dat!

Een kinderdagverblijf op school heeft veel voordelen voor zowel u als uw kind:

–          Uw kinderen zijn in een herkenbare omgeving

–          Uw kinderen kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes

–          Uw kinderen hoeven niet naar een andere plaats te gaan

–          U kunt uw kinderen gewoon op school ophalen

Een kinderdagverblijf op de school van uw kind zorgt voor een veilig gevoel bij u want u kunt er zeker van zijn dat ze op een veilige plaats zijn want u kent de leraren, de school en de kinderen. En dat ze gewoon in hun vertrouwde omgeving lekker met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. Zo kunt u gerust naar het werk want uw kinderen vermaken zich uitstekend. Bent u op zoek  en bent u op zoek naar een geschikte school? Of bent u misschien op zoek naar een kinderdagverblijf voor uw kind? Basisschool Dordrecht verwelkomt uw kind graag!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.