Auto leasen bij H4Car Lease

Wilt u uw medewerkers in de gelegenheid stellen om een auto te leasen? Gaat u dan eens naar autolease Zwolle.  H4 autolease Zwolle heeft de beschikking over diverse nieuwe auto’s, maar er is ook een aantrekkelijk aanbod goed onderhouden, jonge occasions. 

Wat u moet weten over H4Car Lease

H4Car Lease is, samen met H4 Mobility, een onderdeel van de H4 Groep. Samen zijn zij op zoek naar innovatieve oplossingen voor mobiliteitskwesties. Hierdoor krijgt u meteen meer inzicht in uw mobiliteitskosten. Door middel van de gratis mobiliteitsscan kunt u direct zien hoeveel u kunt besparen op het aantal gereden kilometers en de totale mobiliteitskosten.

Kilometerlease is uniek in Nederland

Als u uw medewerkers dan toch in de gelegenheid wilt stellen een auto te leasen, denkt u dan ook eens aan de zogenaamde kilometerlease. Dit houdt in dat u per maand een vast bedrag vooraf betaalt en een variabel deel achteraf. In het vaste deel zitten de kosten, zoals bijvoorbeeld de verzekering, onderhoud- en afschrijvingskosten. Maar het variabele gedeelte is uniek in Nederland. Aan de hand van de daadwerkelijk gereden kilometers, die u de voorgaande maand gereden heeft, wordt het te betalen bedrag bepaald. Rijdt u een tijdje minder? Dan rekent u ook minder af. Wilt u meer weten over H4 Car Lease? Bezoek dan de website voor meer informatie.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.