Antieke uitstraling bedlampjes, glazen lampenkappen,maatwerk kast e staande buitenlamp populair!

Er zijn steeds meer mensen op zoek naar maatwerk en een antieke uitstraling van een staande buitenlamp en een maatwerk kast of bedlampjes met glazen lampenkappen. Om deze trend kracht bij te zetten gaan steeds meer bedrijven over op het leveren van maatwerk antieke meubelen die in een nieuw jasje worden gestoken.

Bedlampjes met glazen lampenkappen
Veel mensen hebben tegenwoordig een slaapkamer met een klassieke uitstraling of combineren graag klassiek met modern. Amalias Hoeve Antiek speelt hier op in door bedlampjes van antiek ogende glazen lampenkappen te voorzien. Als men een eigen bedlampje heeft is deze ook van een losse glazen lampenkap te voorzien. Hiervoor zijn twee verschillende maten leverbaar. Zo heeft iedereen de mogelijk om de bedlampjes van glazen lampenkappen te voorzien.

Staande buitenlamp geeft klassieke uitstraling
Een standaard buitenlamp is tegenwoordig niet meer terug te vinden in het straatbeeld. Men wil een unieke uitstraling en het liefst buitenverlichting die op maat is gemaakt. Een staande buitenlamp met een klassieke uitstraling ontwerpt u zelf met de onderdelen van Amelias Hoeve Antiek.

Maatwerk kast
Naast lampen zijn ook kasten met een antieke uitstraling weer terug te vinden in het interieur. De kasten zijn vaak hersteld in oude glorie of op maat te stijlen. Een unieke maatwerk kast zorgt voor extra sfeer in het interieur. Het is een nieuwe manier om u te onderscheiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.