Alles voor het onderhoud van je vrachtwagen

Truckwash 1 is de specialist op het gebied van vrachtwagen onderhoud. Je bent van harte welkom om je truck te laten wassen in onze wasstraat. Je vindt ons op de route van de A58, A17 en A4 bij Roosendaal en bij Rilland. In onze vrachtwagen wasstraat kan je een klantvriendelijke service verwachten. Bij ons is iedere vrachtwagen in goede handen. Wij verzorgen je truck met de grootste zorg. Overigens kan je bij ons ook terecht voor HACCP reiniging.

Wanneer je bij ons terecht komt voor vrachtwagen onderhoud dan behandelen we jou truck altijd eerst met de hand. De volgende stap is het wassen met speciaal schoonmaakmiddel, de nabehandeling wordt gedaan met een speciale beschermende waslaag. Ook voor het wassen van caravans, campers, trailers, bedrijfswagen en auto’s kan je bij ons terecht!

Truckwash1 zorgt ervoor dat uw vrachtwagen of bestelbus weer stralend schoon is. Truckwash1 biedt ook de mogelijkheid om plastic pallets en bakken te reinigen. Voor meer informatie over onze vestigingen of onze diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen via truckwash1.nl.

Tips om een auto te wassen

Iedereen kan een auto wassen en het hoeft ook niet moeilijk te zijn. Je hebt verschillende mogelijkheden om je wagen te wassen. Je kan hem door een wasstraat halen, je kan hem wassen in een wasbox, maar je kan het ook thuis doen! Wat je keuze ook is, met deze auto wassen tips kan jij in ieder geval snel vooruit!

  1. Maak gebruik van een goede auto shampoo.
  2. Kies de juiste spons, het liefst microvezel. Dat is veilig voor je lak!
  3. Maak gebruik van een tuinslang, stukken makkelijker afspoelen.
  4. Vergeet de wielen niet. Maak gebruik van een velgenreiniger.
  5. Reinig het interieur.
Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Overig. Bookmark de permalink.