Afkicken van een verslaving

Er bestaan vele soorten verslavingen. Bepaalde verslavingen kunnen erg nadelige gevolgen hebben waardoor het erg belangrijk is dat de verslaafde persoon zo goed mogelijk wordt geholpen om van deze verslaving af te komen. Bij Stichting Miroya bent u hiervoor aan het juiste adres. Het doel van deze stichting is om verslaafde personen op een professionele en prettige manier te begeleiden om zo van hun verslaving af te komen. Zo kunt u hier onder andere terecht als u wilt afkicken van heroïne

Verslaving

Het is erg belangrijk om een verslaving tijdig te herkennen. Een verslaving kent een aantal kenmerken die het duidelijk kunnen maken. Over het algemeen geldt dat iemand verslaafd is als deze persoon lichamelijk dan wel geestelijk afhankelijk is geworden van een bepaalde gewoonte of van een bepaald middel. Een andere kenmerk is dat de gewoonte of het middel een erg belangrijke rol speelt en dat de persoon hier moeilijk vanaf kan stappen. Zo kunt u bijvoorbeeld verslaafd zijn aan verdovende middelen. Een goed voorbeeld van een gewoonte verslaving is bijvoorbeeld een gokverslaving.

Hulp inschakelen

Dus kent u iemand die verslaafd is aan een bepaald middel of een bepaalde gewoonte of bent u zelf verslaafd en wilt u daarom graag hulp inschakelen. Ga dan snel naar Stichting Miroya. Op de website van Stichting Miroya kunt u bekijken hoe zij u zouden kunnen helpen.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.