Afkicken bij Stichting Miroya

Stichting Miroya is een afkickcentrum voor verslaafden. Zij pakken het net even anders aan. De verslaafden wordt niet opgenomen en de kliniek beschikt niet over bedden. Bij hen wordt de verslaafden in de vertrouwde omgeving voorzien van een detox die leidt tot het ‘clean worden’. Maar natuurlijk zijn er twee soorten verslavingen, de lichamelijke en de geestelijke.

Hoe wordt afgekickt van de lichamelijke verslaving?

Bij Miroya wordt een behandelplan opgesteld die speciaal is afgestemd op de verslaafde. In sommige extreme gevallen wordt er gekozen voor afkicken onder narcose. Dit kan een uitkomst zijn voor zeer angstige patiënten en langdurige verslaafden. Onder strikte voorwaarden wordt de detox aan hen aangeboden.

Wanneer ben je verslaafd?

Er kunnen allerlei lichamelijke klachten optreden als de verslaafde besluit te stoppen met het nemen van de stof. Geestelijk is het te herkennen aan een aantal zaken. Bijvoorbeeld als je meer gebruikt dan je eigenlijk voorgenomen had. Ook als je niet meer kan stoppen met het nemen van de stof. En als je eigenlijk de hele dag bezig bent met het innemen of het gebruiken van de stof.

Wat kan Miroya doen?

Dat wordt persoonlijk afgestemd op de situatie van de verslaafden. Hiervoor kan je op intakegesprek komen. Neem hiervoor contact op en ga voor het afkicken  heroine.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.