Adobe tekencursus

Ben je grafisch ontwerper, grafisch vormgever of marketingmedewerker of wil je dat graag? Dan is kennis van het programma Adobe Illustrator Advanced een absolute must! Illustrator is namelijk hèt programma voor het ontwerpen en opmaken van bijvoorbeeld logo’s: iets waar je in de grafische branche of marketingwereld zeker mee te maken zult hebben. Wil je je kennis van Illustrator vergroten? Dan is de tekenen  Adobe Illustrator Advanced van Studieplan de ideale keuze! Tijdens deze praktijkgerichte cursus leer je stap voor stap alle mogelijkheden van dit programma kennen. Zo leer je vectorieel tekenen en kom je precies te weten hoe je verschillende soorten bestanden kunt importeren en exporteren. Moeilijk? Helemaal niet, iedereen kan het! Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen. Daarbij is het lesmateriaal speciaal voor Studieplan door professionals geschreven en is het zowel voor beginners als gevorderden geschikt. De cursus bevat veel voorbeelden en oefeningen, dus je brengt de kennis direct in de praktijk. Je ontvangt een compleet pakket, dus je hebt geen extra boeken nodig. Daarbij is de cursus volledig afgestemd op het internationaal erkende examen Adobe Certified Expert (ACE). Kwaliteit gegarandeerd dus. Schrijf vandaag nog in. Nergens goedkoper, kijk en vergelijk!

Start directVan pen tot opberg- map: je ontvangt alle materialen gratis en kunt direct van start.

Voor wie

De Studieplan cursus Adobe Illustrator Advanced is bestemd voor iedereen die voor zijn hobby of werk interesse heeft in Illustrator. Ben je bijvoorbeeld grafisch ontwerper, (technisch) tekenaar of vormgever of marketing- of pr-medewerker? Dan is deze cursus een echte must!

Eindresultaat

Na afloop van de opleiding Adobe Illustrator Advanced ben je helemaal thuis in het programma Illustrator. Je kunt de opgedane kennis meteen professioneel toepassen en weet onder meer hoe je een huisstijl, logo en illustratie kunt ontwerpen en vormgeven. Van simpele uitnodiging tot professionele folder: na afloop van de cursus kun je het allemaal en ben je klaar voor het officieel erkende examen Adobe Certified Expert (ACE)!

Dit leer je

De cursus Adobe Illustrator Advanced is ontwikkeld door specialisten uit het werkveld. De leerstof is helder geschreven, wordt duidelijk uitgelegd en bevat veel oefeningen. Zo ga je snel, gemakkelijk en op een leuke manier door de lessen heen en onthoud je alles goed.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

Illustrator: de basishandelingen
Van tekenen tot werken met effecten en stijlen
In- en exporteren van bestanden

 

Officieel examen

Het lesmateriaal is exact afgestemd op het officiële Adobe-examen, dat wordt afgenomen bij Pearson Vue. Wil je deelnemen aan het Adobe Certified Expert-examen, kijk dan voor meer informatie over de wijze van examineren en de kosten en data van de examens op de websitewww.vue.nl.

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Het lesmateriaal dat je ontvangt, is van hoge kwaliteit. Het is helder en duidelijk geschreven en gegarandeerd up-to-date. Hierdoor ben je uitstekend voorbereid op het landelijk erkende examen.

Ben je ondanks het perfect afgestemde lesmateriaal niet geslaagd voor het examen? Lees dan alles over de Niet geslaagd? Lesgeld terug! actie van Studieplan.

Extra cursus met tientallen euro’s korting

Schrijf je je in voor deze cursus, dan heb je alleen nu bij inschrijving de mogelijkheid om met flinke korting een extra cursus te bestellen. Zo vang je twee (of zelfs meer) vliegen in één klap! Profiteer ook van dit unieke aanbod en kies uit onderstaande cursusse

Dit bericht is geplaatst in Opleiding en Educatie. Bookmark de permalink.